söndag 9 maj 2010

Hemkommen...

Från tre underbara dygn i Toscana.

Om man samlar 26 vänner i ett och samma hus, i tre dygn i Toscana, så kan det bara bli roligt. Vi har bott i en fantastiskt villa, ätit god mat, druckit goda viner och njutit av trevligt sällskap. Vi hann t o m att genomföra en vinprovning i Montepuliciano och uppleva kulturen i Sienna.

Italienarna lever lite i ett annat tempo kan man säga. Fransesco skulle fixa maten till oss på fredagskvällen. Tiden var bestämt till 19.30. 18.45 kommer Fransesco med ett leende och säger "I'm here, just in time for dinner". Skulle jag ha haft ansvaret för att fixa middag till 26 personer hade jag nog börjat tidigare. Middagen blev inte som bestämt, men vad gör väl det....Vinet var gott och magen blev glad när maten väl var klar....;) Härlig inställning till livet!

På väg till flygplatsen igår fick vi ett mail att Ryanair ställt in vår flight. När vi kom till flygplatsen visste de ingenting där om inställda plan. 5 minuter efter att in-checkningen stängt fick vi ännu ett mail från Ryanair som sa att vi skulle bortse från det första, och att vårt plan skulle gå i tid. Det visste ju vi som var på plats. Men jag undrar hur många som inte ens åkt till flygplatsen? Planet gick nämligen bara halvfullt till Sverige....

1 kommentar:

  1. God Morgon!
    Ni verkar ha haft det underbart i dessa dagar :)
    Typiskt Ryanair...

    Kram

    SvaraRadera